Case Study: NTU Clifton Pavilion & Refectory

Location:

Nottingham

Client:

Nottingham Trent University

Website

Services Provided:

Servery Design, Project Management, Equipment Supply, Installation

Account Manager:

Tim Fisher

Project Overview:

The NTU Clifton Pavilion and Refectory are brand new, state-of-the-art communal buildings for students at the sporting campus. This project, split into two parts, involved the design, supply and installation of numerous counters within the award-winning development.

The carbon-neutral building is among many NTU venues to have been worked on by Garners, including the Newton & Arkwright building café and Bonnington Café, as well as multiple projects currently ongoing.

Testimonial:

"Garners’ hard work ensured the equipment supplied was of the utmost quality and that the fit-out went without a hitch. Upon the design being put forward by a consultant Garners developed the finer points and made sure everything was geared up for the amazing building we planned, which remains a well-used key asset to the uni estate today."

More Projects